1Nunti Sighet = StudioZee + CasaNuntiiSighet.  Impreuna asiguram servicii profesionale pentru evenimentul Dvs. Va oferim o gama larga de servicii: foto, video, D.J., lumini, gheata carbonica, artificii, primul dans (dansul mirilor), flori (buchet pentru mirese/nase aranjamente pe mese), decor, etc… Daca aveti intrebari sau sugestii, nu ezitati sa ne contactati. Cu speranta ca ne vom intalni si personal, va mai asteptam!

De ce noi?1037

Suntem constienti de faptul ca cea mai buna reclama pentru noi este atat reusita evenimentului Dvs., cat si clientii nostri multumiti.

Colaborarea cu noi va fi ” 🙂 neted, placut si benefic  ” pentru ambele parti . Intalnindu-ne personal puteti cere explicatia preturilor (pentru a intelege pretul fiecarui serviciu aparte) pentru a va asigura ca nu exista o alegere mai buna (raport calitate/pret). De garantiile care noi va putem oferi, probabil nu veti beneficia alegand alti furnizor!!! Ma numesc Jambor Zoltan, personal colaborez (din 1998)  in prezent atat cu www.nuntioradea.ro cat si alti furnizori din Oradea si mai nou (2013) din Sighetu Marmatiei. Din 2001 pana in 2009 am fost angajat la un laborator foto din Oradea unde am avut ocazia sa intalnesc (si sa invat) de la cei mai buni pana la cei mai slabi „cum sa nu fac” din domeniu. In mod constant invatam si investim in aparatura, pentru a tine pasii cu dezvoltarea continua in care traim.